Torsdag den 31. december 2015

Kære alle

Vi vil gerne ønske familie, venner, collieeleskere og følgere her på hjemmesiden et rigtig godt nytår.

Vi har haft både sorger og glæder i året der snart er gået. Vi måtte sige farvel til vores elskede Fie, der blev aflivet her i efteråret. Hun var en fantastisk hund med et fantastisk sind, vi savner hende stadig hver dag.

Heldigvis har vi fået en ny skøn colliepige, nemlig Saga der nu er 7½ måned. Hun giver os mange skønne grin hver eneste dag. Hun er et lille livsstykke fuld af krudt og narrestreger.
vi glæder os meget til at følge hende - både på udstillingerne og på træningsbanerne - hun elsker det hele.

Frida på 10 år er still going strong, hun er rask og frisk og deltager meget gerne i lange gåture og gider vi kaste bold med hende er hun i den syvende himmel.

Vores skønne og dejlige Alba, som vi selv har opdrættet har det også godt. Hun har har dog været igennem en slem livmoderbetændelse her i december, men er ved at komme på ret køl igen. Det er planen at hun skal prøve lidt rallykonkurrence i det nye år, vi er jo så småt begyndt, idet vi deltog ved klubmesterskaberne her i efteråret og der klarede hun sig super godt, fik 97 point ud af 100 muligt. Konkurrence har altid været noget jeg ikek brød mig om, men efter at vi har snuset til det, ja så har jeg fået lyst til mere, så forhåbentlig kommer vi afsted så vores talenter indenfor rally kan afprøves.

Rigtig godt nytår til alle - I ønskes alt det bedste i 2016.

Mandag den 14. december 2015

Vi vil gerne her i

Kennel Ebony Moor

ønske alle vore hvalpekøbere og følgere en

RIGTIG GLÆDELIG JUL

 

På collagen ses vores lille familie her hjemme, billederne er alle taget i år, og ja drengene er ved at være store nu, nærmest voksne.

Heldigvis er vores familie større, idet vi også har Knuds datter Sarah og hendes mand Kasper tæt på, og vores dejlige børnebørn Andreas og Alexander, sikke en rigdom.

❤❤


Der er fire collier med på collagen, men desværre er Fie, der ses nederst i venstre hjørne, her ikke mere, hun blev aflivet i efteråret, så vi har kun tre skønne collier nu.

 

 

Lørdag den 5. december 2015

I dag var Saga til juleskue i Spentrup - og sikke en dag vi havde.

Saga fik bedømmelsen SL (særdeles lovende), og så blev hun BIR hvalp (BEDST I RACEN) og BIS hvalp (BEDST IN SHOW)

🤪😋😀

"Saga"

(Sapphiresky Let Fate Decide)

er efter

"Royal" 
(Steadwyn Majestic Classical )

EE CH NO UCH DK UCH FI UCH LE UCH 
International champion 

World Winner 2014, Europe Winner 2015   

og

"Blomma"
(Steadwyn Best Of Me)

RLD N

Sagas kritik lød sådan:
6.5 måned gammel tæve af god størrelse. Kileformet hoved. Kunne ønske en anelse mere mandelformede øjne. Velkippede ører. God hals og overlinje. Gode benstammer og pæn afrundet pote. God brystkasse. Gode frie bevægelser. Parallelle bagbensbevægelser. Endnu lidt løs fremme. God pels og farve i en velistandgjort pels.

Stor tak til dommer
Henriette Pahl

Saga fik SL og blev BIR og BIS hvalp til juleskuet i Spentrup.

Lørdag den 28. november 2015

HIP HIP HURRA

... i dag fylder Frida 10 år ...

Vores gamle pige er blevet til en ældre dame, men der er stadig gang i hende. Hun er med på alle vore ture til skov og strand og løber glad rundt. Hun elsker boldkast og selvom collier generalt ikke er glade for vand, så er Frida ikke vandskræk, hun hopper glad i vandet og svømmer, hvis hun skal ud efter en bold.

Frida startede hende liv på den hårde måde, fra hun var 1½ - 5 år var hun svært syg af hårsækmider og komplikationer der til - og det udviklede sig så forfærdeligt pga gentagne dyrlægefejl, men de sidste 5 år har hun haft det super godt og er meget aktiv og glad og hun er ikke synderligt plaget af hendes høje alder endnu.

Frida den 25. november 2015 ved Norsminde Strand - med Saga lige i hælene.

Onsdag den 25. november 2015

For fire dage siden havde vi snestorm, i dag havde vi et fantastisk solskins vejr og milde temperaturer, så vi tog til Norsminde her ved Odder og gik en fantastisk tur. Vi har været ved Norsminde mange gange om ugen den sidste tid, men vejret har ikke været til billeder før i dag.


Vi er begyndt at lege parcour når vi går ture. Det går ud på, at hundene skal hoppe op på alt mulig vi passerer - sten, både, træstammer, borde og bænke. Vi går også meget på badebroer og dem er der mange af her ved Norsminde.
Collierne er nu begyndt selv at løbe hen og hoppe op når de ser en stor sten eller en bro. Saga er endnu kun ½ år, så hun skal bare hoppe op og sætte forpoterne på, men hvis Alba hopper op, så gør Saga også - det er en rigtig sjov leg.

 

Alba og Saga udøver hunde parcour.

Lørdag den 7. november 2015

I dag har Alba (Ebony Moor´s Adorable Alba) og Iben
deltaget i klubmesterskaberne i Odder DcH i
Rally lydighed.
Det er første gang vi stiller i en konkurrence, men bestemt ikke sidste gang.

Vi stillede i begynderklassen og fik 97 ud af 100 point, der var kun et lille fratræk i en øvelse, så vi er super glade og stolte.

Billedet af Alba er ikke fra selve dagen, da de billeder der blev taget ikke er så gode.

Ebony Moor´s Adorable Alba ved Norsminde november 2015.

Søndag den 18. oktober 2015

I dag har vi været i Ålborg, for vi var inviteret til fødselsdag i anledning af, at B-kuldet fylder 4 år i morgen den 19. oktober.

Det var Maggies ejer Christina der havde inviteret, og til fødselsdagen kom også Diesel fra samme kuld med hans ejer Sille samt venner og familie til Christina og Maggie.

Vejret var fantastisk og vi hyggede med vores dejlige hvalpekøbere og skønne collier. Først gik vi en dejlig tur og bagefter tog vi hjem til Christina og fik boller og lagkage. I rigtig collieånd var der hundelagkage til hundene, som bestod af Maggie og Diesel der var fødselsdagsbørnene og vores egne tre collier Frida, Alba og Saga, og så en sød beagel Vega.

TAK for en dejlig dag Christina!

Gåtur i anledning af, at B-kuldet fyldte 4 år, på billedet Maggie øverst og Diesel nederst.

Torsdag den 15. oktober 2015

I dag har vi fået aflivet vores elskede Fie.
Fie blev kun 8 år gammel - hun er elsket og meget savnet.

Fie fik for 1½ år siden konstateret en skade i den ene håndrod, og der dannedes svære gigtforandringer omkring skaden. Hun endte med også at få gigt i den anden håndrod og til sidst havde hun svært ved at gå på trods af fast smertestillende.

Fie var lederen i vores hundeflok, hun havde en indre stoisk ro og hvilede meget i sig selv. Hun var leder på den gode måde - andre hunde havde stor respekt for hende - og hendes ord var lov.

Fie er mor til vores egen Alba og til B-kuldet og mormor til C-kuldet.

Fie er nu i Hundehimmelen - RIP søde Fie.

❤❤❤❤❤❤❤❤

Billedet af Fie er taget for 5 år siden - dengang var hun ung og fuld af energi og kunne løbe uden smerter.

Søndag den 27. september 2015

Cato

Ebony Moor´s Charismatic Cato

 har i dag gennemført Unghunde Mentaltesten (UHM) med rigtig fint resultat.

Hans ejere Heidi og Brian havde kørt den lange vej til Sjælland, hvor Nette fra Lapinette collies havde fået arrangeret en UHM for collier af hendes eget opdræt. Da Cato er søn af Lapinettes Back In Black (Bassie), måtte han også gerne være med, og det er jeg som opdrætter utrolig glad og taknemmelig for.

Cato klarede bare testen rigtig flot, han tog kontakt og lod sig håndtere, som der testes for i starten, men han gad ikke lige lege den dag.
I jagtdelen havde han ikke lyst til at fange kluden, men det ses ved stort set alle collier - den jagt del der er i testen tricker ikke collierne, stort set ingen løber efter kluden, så det var helt forventeligt, at Cato som de andre heller ikke gad det.

I aktivitetsdelen, hvor fører står stille i 3 minutter, og man observerer hunden for at se, om den kan forholde sig roligt og afslappet, fik Cato 3, dvs han forholdte sig roligt og gik og snusede lidt frem og tilbage uden at stresse - super flot.
I overraskelsesdelen, hvor kedeldragten springer op foran hunden, blev Cato forskrækket og fik 4 - det er helt fint, hundene må gerne blive forskrækket, og Cato afreagerede lynhurtigt og fik 2, han var ikke synderligt bange lige efter - så super, duper flot.
I delen med forskrækkelse ved høj lyd (raslekæden) blev Cato igen forskrækket, hvilket er helt iorden, for han afreagerede igen lynhurtigt og var rolig med 1 for nysgerrighed og 2 for afreaktion- jamen det er jo helt fantastisk.
I delen med revir (spøgelserne) blev Cato ikke ret forskrækket, han fik et 2 tal, men han stod bum stille og stirrede, imens han knurrende meget dybt og surt, Han tog kontakt til spøgelserne, da de stod stille og Brian roligt gik hen til dem, så Cato fik 3 ved begge spøgelser i afreaktion - det er bare så dejligt.
Til sidst testes hunden for skudfasthed og Cato fik 3 - så alt i alt en rigtig flot UHM for Catos vedkommende - han gennemførte med bravour - så stor tak til Heidi og Brian, fordi de stillede ham, og stor tak til Nette for at have arrangeret.

Alt i alt viser testen, at Cato har et rigtig godt temperament, han er ikke sådan lige at slå ud af kurs 😀


Det er så fantastisk når hundene fra ens opdræt klarer sig godt - og det er endnu mere super skønt, når man kan vise, at de har gode temperamenter.
Nu er der mentaltestet en hund fra hvert af vores kuld:
Alba fra A-kuldet
Diesel fra B-kuldet
Cato fra C-kuldet

... og alle klarede det flot

❤❤❤

 

Cato og Brian møder spøgelserne (test af revir)

Onsdag den 9. september 2015

Saga er nu lige blevet 4 måneder, og vi træner på livet løs.

Hun er rigtig glad for touchpladen, den mestrer hun til perfektion, og også elefantfoden, hvor hun står på en balje og går rundt, med forpoterne ovenpå baljen, synes hun er rigtig sjovt.
Så træner vi det sædvanlige med kontakt, sit, dæk, fri ved fod, indkald og stå - og ja meget mere - Saga elsker det hele, hun er en herlig og meget dygtig lille colliepige.

Saga 4 måneder - her træner vi elefantfoden, fri ved fod, står og sit med kommandoen bliv bygget på.

Søndag den 6. september 2015

I dag er Sagas far Royal
Steadwyn Majestic Classical
blevet

EUROPA WINNER 2015

STORT tillykke til ejer Stephanie Burchard og opdrætter Anja Ejerstad, det er så flot og velfortjent.

I forvejen er Royal

WORLD WINNER 2014
International Champion
Nordisk Champion
Dansk Champion
Norsk Champion
Finsk Champion
Lettisk Champion
Estisk Champion

Sagas far Royal "Steadwyn Majestic Classical", her som EUR WINNER 2015. Ejer Stephanie Burchard, opdrætter Anja Ejerstad

Sagas opdrætter Stephanie Burchard med lille Saga i midten, og Sagas mor Blomma til venstre og far Royal til højre.

Lørdag den 29. august 2015

I dag har Saga

Sapphiresky Let Fate Decide

.... været på hendes første udstilling, hun stillede i babyklassen ved Dansk Collie Klubs udstilling i Varde.

Hun fik Lovende med den korteste kritik jeg nogen sinde har set - men den er nu rigtig fin alligevel:


Very good puppy, very nice overall, lovely temperament 🤪

 

Saga havde en fest, hun synes det hele var så spændende - alle de mennesker og interessante hunde.
Hun har det dejligste temperament vores lille pige, vi kunne ikke ønske os en bedre hvalp.

Saga knap 16 uger har været til hendes første udstilling i babyklassen.

Søndag den 16. august 2015

I dag fylder vores fantastiske Alba

Ebony Moor´s Adorable Alba

hele 5 år.

Hip hip hurra til vores dejlige og hjemmelavede colliepige.

Alba elsker agility og her på sansepladsen ved DcH Odder er der sjove legeredskaber for hunde hun kan øve sig på.

Lørdag den 15. august 2015

I dag har vi passet barnebarnet Alexander på 2 år. Turen gik til Bjørnegrotten ved Odder, og vi havde madpakke med.

Både Alexander og hundene nød turen efter en hel dag med regn, torden og masser af lyn, så da solen endelig brød frem tog vi afsted og havde en virkelig dejligt tur.

På madpakketur i skoven ved Bjørnegrotten i Odder

Saga vil gerne hjælpe med at spise Alexanders madpakke.

Lørdag den 8. august 2015

Vores ferie sluttede midt i ugen, faktisk startede både Kristoffer og Jonas igen allerede mandag den 3. august, så det blev kun til 5 ugers sommerferie til dem. Rasmus har været hjemme fra Ålborg i en måned, men er nu taget til Japan med tre studiekammerater, hvor de er på ferie i et par uger.

Vi har i store træk brugt vores ferie på vores hvalp Saga, der i morgen bliver 13 uger.

Hun er i en rivende udvikling, er meget livlig, glad og nysgerrig, hun holder de ældre colliedamer i gang - og os andre for den sags skyld også.

Vi har været ved Saksild strand med hende flere gange, hvor mormor har lejet sommerhus i 3 uger, vi har været i skoven, på minigolfbanen, i hundeskoven, på træningsbanerne i Odder DcH og meget, meget mere med hende.
Nu hvor skolerne er startet igen går Knud som vanligt forbi skolen hver morgen kl 8, så der får Saga hilst på rigtig mange børn og voksne i alle aldre, hun er rigtig glad for børnene.

Vi har haft nogle forrygende legeaftaler med en lille sheltiehvalp Key-Zee - og de to barylere kan lege til den helt store guldmedlaje, Saga elsker at være sammen med ham, de to hvalpe har samme sprog og samme legemåde.

Så er Saga startet til træning hos Zakkai Hundecenter i Hovedgård, og til september starter hun til hvalpemotivation i DcH Odder.
Vi træner også her hjemme med klikker - og Saga er SÅ motiveret og meget dygtig, hun elsker simpelthen at få udfordringer og bruge hendes hvalpehjerne, det er sådan en fornøjelse.

Alba skal først starte til træning igen til september, der starter vi op med både rally og agility, hun elsker det, så vi glæder os meget.

Indenfor nær fremtid har vi nogle spændende planer med Alba og Saga. Alba skal hyrdeinstinkttestes og Saga skal til hendes første udstilling, det bliver begge dele meget spændende.

4. august første tur til hundeskoven i Odder

3. august sjov dag på DcH banerne i Odder

1. august fra sommerhuset ved Saksild

26. juli ved Saksild strand og på Saksild minigolfbane.

Mandag den 27. juli 2015

Vi nyder ferien og vi har god tid til at få socialiseret Saga.
Mormor har lejet et sommerhus ved Saksild Strand ved Odder i 3 uger og det nyder vi godt af, det ligger lige ned til vandet med en flot udsigt ud over vandet.
Saga har været på socialiseringstur på Odder Torv i forgårs, hvor også Alba og Frida var med, der var levende musik, udendørsservering og masser af mennesker og andre hunde, så hun oplevede en masse.
I går var vi på Saksild Minigolfbane, Danmarks ældste minigolfbane, og Saga havde sin egen lille fest der og bagefter var vi i sommerhuset.
Vejret er ikke det bedste, der er koldt og blæsende og lørdag var der silende regn, men vi er ude så snart det er muligt og Saga klager i hvert tilfælde ikke over vejret.

Socialiseringstur til Odder Torv.

Sommerferie i sommerhus.

Onsdag den 22. juli 2015

Nu har vi haft Saga i 14 dage og sikke en fest vi har. Saga har et gå-på-mod på livet og alt skal undersøges. Saga har et rigtig godt temperament, hun er fremadstormende og meget hurtigt har hun tilpasset sig vores rytme her hjemme.

Vi er i gang med at socialisere hende, så hun har været ved skov og strand, hun har været ved vores lille sø (som hun hoppede i ;-) ), hun har været på legedate med en anden hvalp i dag og hun har hilst på familie og venner i alle aldre. Hver dag kommer hun ud at gå tre ture med de andre hunde og så går hun frisk og frejdigt fremad og næsen er rigtig på arbejde, på disse ture har hun hilst på mange at hundevennerne i kvarteret.

Vores tre andre hunde Frida, Fie og Alba har taget vel imod Saga. I starten ignorerede de hende lidt, men nu er der kommet en rollefordeling, hvor Frida er guvernanten der holder et vågent øje med ballademageren, Fie er legetante og Alba er den irriterende storesøster der vil bestemme alt.

Saga er højtelsket i vores familie, hun er en fryd at have med at gøre - også selv om hun lige nu er en frækkert med syleskarpe tænder.

❤😀❤

Kristoffer leger med hundene i haven.

 

 Onsdag den 8. juli 2015

I dag har vi fået vores lille svenske prinsesse hjem, hun hedder Saga.

Saga kommer fra

Kennel Sapphiresky

ved Stephanie Burchard i Alingsås,

og vi er så glade for, at vi måtte få hende hjem til os.

❤😀❤

Saga er en glad og tillidsfuld pige der nu er i gang med at undersøge hendes nye hjem. Hun er smuk og nysgerrig og lige sådan en colliehvalp vi har ønsket os.

Saga er efter meget fine linjer på både fars og mors side, der ligger en del champions både nationale og internationale bag hende, og også et par verdensvindere. Sagas mor har titlen rally begyndermester, så arbejdsglæde skulle der også være i hende, det ses faktisk tydeligt allerede.

Sagas far er en meget vindende collie, han er udstillingschampion i Danmark, Norge, Finland, Estland, Letland og dermed også Nordisk Champion og International Champion, og så er han Verdensvinder 2014, meget imponerende og flot arbejde af opdrætter Anja Ejerstad og ejer Stephanie Burchard.

TAK

fordi vi måtte få hende, vi er så glade!!!

 

Saga inden vi tager hende med til Danmark med hendes svenske familie Kennelmor Stephanie Burchard, hundemor Blomma og far Royal.

Sagas far Steadwyn Majestic Classical "Royal", dansk, norsk, estisk, lettisk, finsk og international champion samt verdensvinder 2014.

Sagas mor Steadwyn Best Of Me Blomma, rally begyndermester.

Lørdag den 20. juni 2015

Vi har passet Andreas og Alexander i denne weekend og collierne har ikke haft et minuts ro, for der sker hele tiden noget de skal følge med i.

Vi var i Bjørnegrotten i Odder men mødte ingen bjørne og så var der ellers liv og glade dage i haven - heldigvis var vi heldige med vejret, så vi kunne være ude hele tiden.

Collierne med børnebørnene.

Søndag den 7. juni 2015

Vi har været på en lille miniferie i Harzen og er lige kommet hjem. Vi havde Alba med, Fie og Frida blev hjemme hos Jonas og Kristoffer, de fire passede godt på hinanden.
I Tyskland havde vi en skøn ferie og vejret var fantastisk - helt som en dejlig varm sommer i Danmark. Her hjemme var der koldt og blæsende, så vi nød i den grad det gode vejr og vi var på mange dejlige ture i de dage vi tilbragte udenlands.
Alba er nem at have med, vi boede på en dejligt hotel i Hahnenklee, og hun blev budt velkommen med hundebar på hotelværelset, den gik hun straks ombord i.
Vi var på nogle skønne ture  til bl.a Goslar og Bloksbjerg, og Alba var med, alt foregik udendørs. Frokost og aftensmad fik vi på diverse restauranter, vi kunne spise udenfor pga det lune vejr, så Alba var med og mange kom hen og ville snakke med "Lassie".
der er lavet et lille album med billeder fra turen, se under

"Oplevelser"

 

Alba var med på ferie i Harzen.

Søndag den 31. maj 2015.

I dag fylder vores C-kuld 2 år. så stort tillykke og hip hip hurraaaaa til

Cato, Chico og Coco.

Den dag de blev født var der varmt og det fortsatte hele sommeren. I dag har det været regn og rusk og hele foråret har været temmelig koldt.

Vi ønsker de tre barylere alt mulig held og lykke fremover.

❤❤❤

Chico og hans søskende fylder 2 år i dag, så flaget hejses for fødselarerne hjemme hos Chico i Støvring.

Torsdag den 14. maj 2015
 Kristi Himmelfarts Dag.

I dag har vi haft besøg af Heidi, der ejer Albas søn Cato. Hun havde både Cato og Catos halvbror Liam med.
Vi startede med en skøn tur ved Norsminde Strand der ligger ved Odder. Vejret var fantastisk og hundene fik rørt sig og Frida og Liam fik svømmet, Cato og Alba foretrak at soppe.
Bagefter var vi hjemme i haven på Søkrogen, hvor vi fik en lille frokost.
Rigtig dejlig dag og tusind tak for besøget. Det er altid så dejligt at se hvalpene af huset - og der er ingen tvivl om, at Cato kender os herhjemme.

❤😀❤

Liam (Catos halvbror, de har samme far) og Ebony Moor´s Charismatic Cato leger ved Norsminde strand ved Odder.

Ebony Moor´s Charismatic Cato

Store Bededag fredag den 1. maj 2015

I dag blev sidste skud på stammen Kristoffer konfirmeret og vi havde en fantastisk dag.
Festen var super god med dejlige gæster og god mad og mange gaver, vi siger tak til alle der sendte en hilsen til Kristoffer.
Hundene havde en lidt lang dag derhjemme, men det sker så sjældent at de er alene, så det klarede de fint.

Kristoffers konfirmation.

Mandag den 27. april 2015

Kristoffer og jeg har været på en dejlig tur til Hølken strand der ligger ved Odder, vejret var dejligt og hundene nød det.
Senere tog Alba og jeg til agility, hvor Alba var rigtig god - hun elsker bare agility og er så ivrig, at hun nogle gange lige tager en rute hun selv finder på eller tager de sjove forhindringer flere gange i træk.

Kristoffer og Fie leger.

Hølken Strand ved Odder, hundene leger med Kristoffer.

Lørdag den 18. april 2015

Sikke et fantastisk vejr det har været idag, nærmest sommer.
Vi har passet Andreas og Alexander i dag - og tju hej hvor var der gang i den med masser af leg i haven. Collierne legede med, de havde deres at se til med at holde styr på drengene, så her til aften er her ro!

😎🤪😋

Alexander og Alba har altid været rigtig gode venner.

Mandag den 6. april 2015

Påsken er snart ved at være ovre og sikke et vejr vi har haft.

Jeg, Iben, har arbejdet ALLE påskedagene i aftenvagt, så meget påske tam tam er det ikke blevet til, vi nåede dog en påskefrokost i onsdags med mormor og drengene, på den eneste fridag jeg har haft hele ugen.

Knud og collierne har til gengæld nydt det fantastiske vejr, og de har været på mange dejlige ture i vores lille lokale Balle Skov, de har været ved Skanderborg sø og gå tur, og i dag er de taget til Århus, hvor de skal gå tur i Mollerup Skov ved Risskov.

Collierne nyder virkelig foråret, de to gamle, Frida og Fie, bliver helt kåde og fjollede og lægger virkelig op til leg.

En dejlig årstid, den bedst på året, hvor man ved de lyse tider ligger forude.

Kennel Ebony Moor

ønsker alle en rigtig god påske.

Fie der nu er 7½ år bliver helt kåd i det dejlige forårsvejr.

Lørdag den 14. marts 2015

Her i weekenden passer vi barnebarnet Alexander på 2 år. Vi har været i skoven med collierne på en lang tur, hvor vi oplevede så meget spændende - og så så vi små anemoner!!!

Nedenunder ses to af billederne fra turen, vi tog over tohundrede, men dem bliver I sparet for 🤪

Knud styrer barnebarnet Alexander 2 år over broen og alle tre collier holder øje med at alt forløber godt!!

Lørdag den 7. marts 2015

Vi har i weekenden været barnepiger for børnebørnene Andreas og Alexander på 4 og 2 år.

Turen gik selvfølgelig til Rathlousdal Skov i Odder, hvor vi gik en skøn tur med hundene. Vi var i bjørnegrotten og vi plukkede flotte vintergækker som der var rigtig mange af.

Både Andreas og Alexander gik med hver deres hund, collierne er dygtige når små børn går med dem, så sætter de farten ned og går stille og roligt ved siden af.

Nedenunder er sat fire billeder ind af vores dejlige tur med glade børn og søde hunde.

Hundene, Knud og Andreas i bjørnegrotten.

Alba og Andreas i skoven

Fie og Alexander går tur

Torsdag den 5. februar 2015

Det har været en meget våd og mørk tid hele december og januar. Vi har gået lange ture hver dag i rusk og regn, men det er ikke den store fornøjelse og sikke et svineri sådan nogle langhårede skønheder kan lave.

Men nu kan vi mærke at vi går mod lysere tider og endelig kom der frost, lidt sne og frem for alt sol og blå himmel.

Jonas og jeg har været ved Norsminde med hundene og fik taget lidt gode billeder.

Jonas spiller bold med collierne, det er noget de virkelig elsker.

Mor og datter Fie og Alba ved Norsminde ved Odder.

Alba i den smukke natur.

Frida på 9½ år nyder det skønne men meget kolde vejr.

Søndag den 4. januar 2015

Så er det nye år skudt i gang, vi kom godt igennem nytåret, hundene tager fyrværkeri nogenlunde roligt.
Bliver der fyret meget af der giver høje lyde, så lægger Fie sig stille og roligt under sofabordet og ligger og kigger ud af vinduet, Alba og Frida gør ofte det samme. Der er ingen panik eller angste hunde, men de er det dog hellere foruden.

Nu er det dagligdag igen. I dag har vi først været ved Rude Strand med hundene, og bagefter gik vi en lille tur i Rathlousdal Skov her i Odder, hvor vi var omkring Bjørnegrotten.
Vejret var dejligt, solen skinnede, himlen var blå og lyset var meget skarpt, så billederne blev ikke så gode, men turen var rigtig dejlig.