Når man køber hvalp hos Kennel Ebony Moor gælder købeloven og følgende følger med ved køb af hvalp.

1. Stamtavle fra Dansk Kennel Klub
2. Købskontrakt fra Dansk Kennel Klub
3. Hvalpen vil være øjenlyst
4. Hvalpen vil være chippet
5. Hvalpen vil være dyrlægeundersøgt og vaccineret første gang, der medfølger sundhedsbog.
6. Hvalpen vil have fået ormekur 3 gange.
7. Hvalpen vil være registreret i Dansk Hunderegister
8. Der bliver refunderet 300 kr, hvis hunden HD fotograferes, når den er gammel nok, men kun hvis det gøres officielt med rekvisition fra DKK og inden den er 2 år.
9. Der medfølger en hvalpepakke bestående af lidt foder, godbidder, et tæppe, lidt legetøj, en flot soigneringbog fra DCK, og der gives et års gratis medlemskab af Dansk Collie Klub.
10. Der medfølger skriftlig pasningsvejledning.
11. Hvalpen vil være velpræget og velsocialiseret.

En hvalp fra os må ikke videresælges uden vores godkendelse, til gengæld er vi behjælpelig med at finde nyt hjem til den, hvis man ikke kan have den længere.
Dette fordi vi ikke ønsker at hunde af vores opdræt skal på G&G eller DBA, hvor de kan havne i de forkerte hænder.

Ønsker man at avle på en collie fra vores opdræt skal det ske jvf DKK´s regler, dvs begge hunde har DKK tavle, de er hoftefotograferet og øjenlyst. Desuden anbefales at hunden udstilles med mindst VG inden den tages i avl, for at sikre at man kun avler på hunde med det rigtige exteriør.

Vi håber, men har det ikke som et krav, at I vil lade hunden HD fotografere, når den er gammel nok og stille den til mentaltest.
Vi opdrættere kan på den måde også i fremtiden meget bedre opdrætte nogle fysisk og mentalt sunde collier, så man også i fremtiden kan blive den heldige ejer af en fysisk og psykisk rask hund.

De første 3 uger efter fødslen skal tæve og hvalpe have helt ro, og vi skal undgå smitte udefra, derfor modtager vi ikke besøg i den periode.
Herefter kan laves individuelle aftaler om besøg.

Ingen hvalp her fra os er solgt/købt, før aftalen er underskrevet af både opdrætter og køber.
Vi tager ikke et reservationsgebyr, da vi ikke ønsker at tvinge folk til at købe en hvalp, hvis de alligevel ikke har lyst til den, det er ikke hvalpens tarv. En hvalp herfra skal kun ud i familier, hvor den er ønsket og velkommen.

Betaling skal ske kontant eller via bankoverførsel, og skal være os i hænden inden hvalpen forlader os, der kan ikke indgåes aftale om afdragsordninger.

Her er vi på socialiseringtur til Skanderborg med vores 3 collier og 2 hvalpe Bozz og Bonzo. De to hvalpe blev senere solgt til nogle dejlige familier.