Eya

Ebony Moor´s Ebullient Eya

Far
Glenoak Director´s Cut 
DEVDHCH

Farfar
Milas Live The Dream
USCH DKCH

Farmor
Mc Leod's A Girl For Sheriff K.
LUCH DECH 

Mor
Sapphiresky Let Fate Decide
RBM

Morfar

Steadwyn Majestic Classical
EECH NOCH DKCH FICH LECH

Multichampion
International champion
World Winner 2014
Europe Winner 2015
Nordisk Veteranvinder 2018

Mormor
Steadwyn Best Of Me
NORDVV18 RBMEbony Moor´s Ebuillent Eya

Glenoak Director´s Cut

Sapphiresky Let Fate Decide

Eya er fra vores E-kuld, så af eget opdræt.
Eya er den gladeste colliepige man kan tænke sig, meget social og udadvendt, er bedste ven med alle søde mennesker og hunde. 
Hun er meget kærlig og nyder tæt kontakt, den kan næsten ikke blive tæt nok. Efter aftensmaden og om aftenen i sofaen vil hun gerne sidde på skødet eller ligge meget tæt i sofaen, hun er et stort nussehoved.

Eya har meget energi, det har hele kuldet. Det er et gennemgående træk, at der er meget leg i de hvalpe, de har et højt energi niveau og er meget social intelligente. 
Eya undersøger alt, er nysgerrig og en lille ballademager på hendes egen rolige facon. Pludselig mangler der blomster i potterne, tæpper, puder og tøj forsvinder ud i haven og så er det sjovt at se, at hun altid finder en pind, et stykke pap, en stykke plastik eller andet at gå rundt med på turene. Sådan var hende mor også som ung, og mange af hendes kuldsøskende er lige sådan.

Eya er det sødeste og kærligste man kan tænke sig, hun er overhovedet ikke reserveret eller nervøs, hun går til alt med stærste naturlighed.

Eya har gået til hvalpemotivationi DcH Odder og her i foråret 2020 er vi startet til først præagility og nu til agility for begyndere.