Ebony Moor´s Daydreamer Dexter fra D-kuldet er født den 12. marts 2018.

Dexter blev solgt til et ægtepar på Bornholm, da han var 8 uger, hvor han voksede op under skønne forhold ude på et landsted.
Familie kaldte ham Assie.
Da Assie var et år gammel blev ejer syg, så den 24. marts 2019 om natten, hentede vi Assie ved Bornholmerfærgen og tog ham hjem til os i Odder.
Assie er en fantastisk hund, han er meget social, sød, venlig og meget sjov. Han elsker alle mennesker og andre hunde, han ser blændende godt ud, og så har han en god størrelse - han måler 61 cm og vejer 28 kg - en velvoksen colliedreng, som har taget vore hjerter med storm.
Selvom Assie er den bedste hund i hele verden, så har vi taget den tunge beslutning at omplacere ham juli 2020.
Løbetiderne er blevet en stor udfordring, efter at Assie er blevet to år og helt kønsmoden. Han gøer og hyler i samtlige uger vores tæver er i løbetid, og da vi har tre tæver, der kommer i løbetid 3 uger hver, så er det blevet noget, der påvirker Assie og os meget.
Assie bor nu hos den dejligste familie i Nordsjælland ved Ramløse, de har to collier og tilsammen fire børn, og de er rigtig glade for den store bøffel, han er faldet til og nyder livet på landet med masser af plads.
Assie har
HD A/B = B
AD 0
Gennemgået mentalbeskrivelse 8. september 2019 med 2 på skud
Hydeinstinkt testet 14. september 2019

Assie 2 år

Assie 2 år, april 2020

Assie 2 år juli 2020