Saga

Sapphiresky Let Fate Decide "Saga"

Far
Steadwyn Majestic Classical 
WW14 EUW15 MULTICH INTCH EECH NOCH DKCH FICH LECH NORDVV18

Mor
Steadwyn Best Of Me 
NORDVV18 RBM

 

 

"Saga" Sapphiresky Let Fate Decide

Sagas far "Royal" på stamtavlen kaldet "Steadwyn Majestic Classical" ""WORLD WINNER 2014, EUROPE WINNER 2015, INTERNATIONAL, NORDIC, FINNISH, DANISH, NORWEGIAN, LATVIAN AND ESTONIAN CHAMPION""

Sagas mor "Blomma" på stamtavlen kaldet "Steadwyn Best Of Me" ""RALLYBEGYNDERMESTER""

Saga har vi hentet hos Stephanie Burchard i Sverige den 9. juli 2015 da hun er 8 uger, hun kommer fra Kennel Sapphiresky.

Saga er af yderst fine udstillingslinjer på både fars og mors side, og så har hendes mor en rallytitle, så med Saga prøver vi at forene et smukt ydre og gode arbejdsevner.

Saga er en lille solstråle og spilopmager.
Hun går til nyt med stor nysgerrighed, hun skal undersøge alt hun kommer forbi.
Saga har gået til hvalpemotivation og agility, og nu træner vi rally lydighed.
Saga er rigtig dygtig og arbejdsvillig, en fryd af en collie at arbejde med. Vi er så langt med rally nu, at vi regner med, at hun skal gå konkurrence i 2017.

Saga er blevet udstillet to gange i 2015 som hvalp, og tre gange til  officielle udstillinger i 2016 som junior, og hun har bare klaret det så flot hver gang. 
I 2016 opnåede hun hver gang excellent og flotte placeringer, og den ene gang var det med CK (champion kvalitet), alle gange med fine kritikker.

Saga er både mentalbeskrevet og har været til hyrdeinstinkttest, og hun klarer bare alt i strakt pote.
Mentantaltesten gik super godt, bl.a er hun skudfast med 2 på skud, og da vu hyrdede får var hun bare tændt og arbejdede meget intenst.

Saga har gået til både rally lydighed og agility, hun blev ret hurtig rally begyndermester (RBM).
Så kom der et kuld hvalpe på tværs, men håbet er, at hun også opnår titlen rally øvet mester, men nu må vi se, for os er det at gå til konkurrencer ikke det vigtigste.

Saga er klikkertrænet, og det har gjort, at hun er meget ivrig og selv byder ind med mange ting - det er det fede ved at klikkertræne, hundene bliver meget initiativrige og motiveres til at ville mere og mere, det er en rigtig god metode til indlæring, og det bliver vi ved med.